Csere-Bere / Avon Mark Spectralash szempillaspirál teszt!

By Unknown - április 24, 2017

Az előző Csere-Bere bejegyzésünk Diával nagy sikert aratott NÁLATOK (legalábbis a statisztikák és a visszajelzések alapján erre következtettünk), ezért nem volt kérdéses, hogy ma ismét előálljunk egy újabb témával. Ma nem filmet vagy könyvet ajánlottunk egymásnak, hanem szépségipari termékeket. Az előző bejegyzést ITT érhetitek el.



Arra gondoltunk Diával, hogy mindenképpen legyen egy fix megszabott összeg erre a projektre, amin belül majd gazdálkodhatunk. Hiszen ciki lenne, ha az egyikünk méreg drága terméket ajánlana a másiknak és erre nem igazán telne az ő keretéből.  Így végül ő az  Essence Lash Princesse szempillaspirálját ajánlotta nekem (amit sajnos nem tudtam beszerezni időben, így kiegyeztünk az Avon Mark Spectralash spirában), én pedig az Avonnak az egyik matt hatású ajakrúzsát.
Végül is ez tök jól sült el, mivel mindketten egy márkát fogunk tesztelni, de más-más témakörben.

Tudjátok jól, imádom az Avon termékeit, de egyvalamit megígérhetek, méghozzá azt, hogy olyan terméket sosem fogok ajánlani NEKTEK, ami nekem nem nyeri el a tetszésemet vagy alig haladja azt meg.

Amit ígér nekünk a termék:
  • Akár 8-szor* többnek tűnő pillák.
  • Nem pereg le, nem csomósodik, nem maszatolódik.
  • Három módon lehet szabályozni, attól függően, hogy mennyire dús szempillákat szeretnénk (1: Dús, 2: Dúsabb, 3: Szuperdús hatásért felelős)


Amit kapunk:
  • Imádom ezt a letisztult, de annál dizájnosabb külsőt az új Avon Mark termékcsaládnak.
  • Mivel engem az élet extra nagy és dús szempillákkal áldott meg, így nem panaszkodhatok. Elmondhatom, hogy eddig egyszer sem viseltem műszempillát és nem is kívánok a közeljövőben ezen változtatni. Nálam egy szempillaspirálnak elég az alapfunkciókat megütnie, ám anyukámnál már más a helyzet, neki rövid és ritka szempillái vannak (mint többségeteknek), így ő is gyorsan berendelte ezt a „csodatevő spirált, mikor meglátta a katalógusban.
  • Nálam igen jól teljesített, bár mint mondtam nekem extrém hosszú és dús pilláim vannak, szóval ezt csak fokozni lehet. Anyunál, viszont már jól látható volt a különbség. Az ő pilláit is szépen hosszabbította, de dúsabbá sajnos nem tette.  Még egy picikét sem.
  •  Ez is teljesen megállja a helyét, legalábbis nálam biztosan. Ugyan is 6-8 órát biztos ki fog bírni anélkül, hogy leperegne rólunk a festék. Anyukám is hasonló tapasztalatokkal lett gazdagabb.
  • Szintén rendben volt (legalábbis nálam). Viszont arra figyeljetek oda, hogy a felesleget mindig húzzátok le a spirál oldaláról.
  • Ez is rendben van, persze nem annyira szuper, mint a  Super Shock, de hellyel  közel  kibírta a megpróbáltatásokat.
  • Joggal kérdezhetitek, akkor mégis mi a fene bajom van ezzel a spirálal. Nos, az egyik és a legfőbb gondom vele, hogy ez a „Csak tekerd el” szlogen nagyon nem állja meg így a helyét, ahogy van, legalábbis szerintem. Mivel ”ennek a módszernek a lényege, nem más, mint, hogy a spirálra egyre több termék kerül fel. Így 2-3 csavarásnál már szó szerint annyi termék gyűlik össze, mint égen a csillag. Ezért is említettem meg, hogy a felesleges terméket húzzátok le a keféről.
  • A másik ok, hogy ezt a terméket nem mindenkinek ajánlanám, főleg akinek ritka és rövid szempillája van. Helyette inkább a Color Trend szempillaspiráljait mondanám vagy a már fentebb is említett Super Shockot, amik szintén Avon márkák.

Ti már próbáltátok ezt a terméket? Mi a tapasztalatok vele? 

  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés